Derfor stemte jeg JA!

Uanset hvad du vælger at stemme, eller måske slet ikke at stemme, så er du helt OK. Du har ret til selv at vælge💕
 
Det var virkelig svært for mig at tage min beslutning, og jeg har længe overvejet om jeg nu også ”turde” fortælle jer alle sammen hvad jeg endte med at stemme. Men i virkeligheden, så eksisterer nurseruth kun fordi jeg turdet fortælle om det der skræmmer mig, så selvfølgelig skal i også vide hvad jeg stemmer. 😁
 
Min ”Phonewife” min tætteste veninde, som også er sygeplejerske, stemmer et meget stort og flammende NEJ! Andre jeg kender, glemmer måske nok lidt at stemme. Og det har jeg det så fint med. Det er okay, det er et personligt valg. Jeg selv, stemmer Ja. Det tog lang tid at tage den beslutning, og jeg havde stemt nej, men gik ind og rettede det til et ja.
 
Hvorfor? Fordi min kollega sendte nedenstående skriv til mig. Jeg ved ikke hvem du er, som skrev det her, men dit indlæg var lige det jeg havde brug for at læse.
 
Læs hvad jeg læste lige her:
 
Tak fordi du læser mit opslag – og giver plads til en JA stemme.
JA :
-fordi konflikt/strejke ikke er vejen frem – når vi står alene – det er derimod dialog og lobbyisme.
-ikke fordi 5,02 % er nok, men fordi mere ikke opnås ved OK forhandlingerne.
-fordi mæglingsforslaget giver håb, håb om at komite kan det – OK forhandlingerne i de sidste 52 år ikke har kunnet – heller ikke selvom vi har været i konflikt flere gange.
-fordi der findes ikke en eneste politikker der løser lønefterslæbet for sygeplejerskerne alene.
-fordi løsningen er at stå sammen med andre faggrupper – de øvrige fejl indplacerede kvindefag, den fælles vej i det politiske spor.
-fordi vi er afhængige af befolknings opbakning, den forsvinder så snart borger og patienter rammes og de rammes.
-fordi jeg oplever for lidt kampgejsten- der er masser af opslag på sociale medier – men ofte i lukkede grupper og tror mig vi er enige – vi er bare uenige om vejen til målet.
-fordi et nej splitter os ad – vi skulle heller forene vores kræfter i den fortsatte kamp.
-fordi vi sidst var 46,5 % der stemte Ja og 47,3 % der stemte Nej, så jeg kæmper for de 46,5 % ja stemmer også høres.
-fordi det faktisk er okay at sige at de personlige omkostninger ved strejke og konflikt er for høje -betaling af konflikt kontingent – ingen sommerferie …
-fordi jeg er en af de 10 % – så mens jeg knokler i nødberedskabet, kan jeg så forvente at du som er en af de 47,3 % kæmper for en løsning – hverdag – det er jeg ikke oplevet endnu.
-fordi et nej betyder en opslidende konflikt, der kan ende med lovindgreb, når folkestemningen vender, forhåbentlig inden strejkekassen er tom og inden vi, de 10 % bryder samme.
-fordi jeg tror mere på Grethe Christensen end på Peter Hummelgaard
– det kan ikke løses ved OK forhandlingerne.
Kære Nej stemme- hvad blir` løsningen efter et nej ?
 
Så for mig er det enkelt – jeg har stemt JA
– fordi jeg er villig til kamp og dialog
– ikke til konflikt og lov indgreb.

Udgivet

i

af

Tags: