OK21

Selvom jeg valgte at stemme JA og du valgte at stemme NEJ, så er vi bund og grund fuldstændig enige. Jeg synes også vi er mere værd. For jeg kan simpelthen ikke forklare min syvårige datter det rimelige i, hun og hendes lillebror ikke skal have det samme, bare fordi nogen besluttede det for længe siden.
 
I dag blev jeg faktisk ringet op af TV2 News, som ville høre hvordan jeg stod sådan ift strejken. Og jeg kunne blandet sige, at vi er jo enige og vi står sammen, for selvfølgelig er vi mere værd.
 
Og jeg synes også det er vigtigt at valget om uddanne sig til sygeplejerske, skal være et attraktivt valg. Der er så meget at vælge imellem for de unge mennesker, og hvorfor vælge et fag med dårlig løn og vilkår, når der er så mange andre muligheder.
 
Jeg ved godt hvorfor, jeg elsker at være sygeplejerske, men jeg er det jo også allerede, vi får ikke nogen til at vælge at være dem, som sikre en god sygepleje til os om 40 år, hvis vi ikke sikrer at det er attraktivt fag, både fordi det et ultra spændende arbejde, men også fordi vilkår og løn hænger sammen med den uddannelse vi har og det ansvar vi står med herude.
 
Jeg passer min bid af Danmark i aftenvagt i weekenden, og jeg hepper på alle jer andre, som enten skal strejke eller gør et andet stykke arbejde for at gøre opmærksom på, at vi er mere værd💕

Udgivet

i

,

af

Tags: