50 dage tilbage af 2023

Jeg måtte Google hvor mange dage der var til nytår. Google siger 50, så den går jeg med. Personligt var jeg i tvivl om det var 49 eller 50, men jeg besidder jo virkelig heller ingen fornemmelse for tal.

Mit lille “end of year” happiness projekt, bliver at tegne hver dag. Jeg vaklede imellem om det var at kunne køre alene med ponydyret, eller tegne hver dag. Det blev tegne, for pony er helt sikkert pænt ligeglad med at der 50 dage tilbage af 2023.

Nytårsforsæt har jeg for længst opgivet, de holder nul og niks herhjemme, men er lille happiness projekt til at slutte af på, det er lige mig 👍

Har du noget du kunne tænke dig at nå eller gøre de næste 50 dage?

Vi hepper ihvertfald på dig, uanset hvad 💕

Kh
Ruth og Nurseruth

#nurseruth #sygeplejerske #happinessproject #tegnehverdag