WILLCO

Hos os er vi så heldige, at der kommer nogen meget søde og dygtige mennesker, så jeg bare kan gå ind på mit arbejde og “ligge næsebor til” så at sige.
Det er jo ikke sjovt, men den utroligt kompetente og venlige mand roste mig så meget, at jeg stolt måtte sige det videre til mine kolleger! (Som fortalte mig, at han roser alle, men jeg var stadig glad.)
Ellers på det seneste er det som om jeg er kommet til at se lidt mere pjusket ud om ørene, men det problem er jeg utvivlsomt heller ikke alene om.
Og helt ærligt, når I synes der måske er lidt stille, så er det virkelig fordi jeg sidder og sender kærlighed til alle folkeskolelærere i landet! Det fortjener de.
Mage til tålmodige og fantastiske mennesker altså.
De to jeg har fornøjelse af på “Teams” er i hvert fald nogle de mest tålmodige mennesker jeg nogensinde har mødt.
Desuden troede jeg, at sygeplejersker måtte være den faggruppe, der blev afbrudt allerflest gange i deres arbejde. Det er vi ikke! Det er lærere i en 1. klasse på Teams! Shit altså!
Men når jeg ikke puster ud på mit skønne sygeplejejob, så sidder jeg med en (MEGET STOR) kop kaffe i hånden ved min 1. klasse teams skærm og scroller nettet tyndt efter en sød og rolig børnepony til min datter. Det kan så ikke lade sig gøre, det er omtrent lige så let at finde sådan én, som det er at komme igennem til egen læge på en fredag!!!
God fredag til jer alle sammen og Nurseruth og jeg hepper altid på jer.🥰

Udgivet

i

af

Tags: