1. Søndag i advent nurse

Altså, jeg fik købt et kalenderlys, som var virkeligt meget på tilbud i Brugsen. Der var nok flere årsager til den gode pris, én af dem er sikkert, at jeg bor i Jylland. Andre årsager kan være at d. 25 december også er på lyset, og det sandsynligvis må være en noget ældre produktion. Børnene spurgte ihvertfald hvorfor der er hjerter ved fire af datoerne. Det kunne sagtens passe med søndag i advent, bare ikke i år eller sidste år.
Reelt set kunne jeg have gemt det til næste år, hvis altså vi allerede havde brændt det ned til den femte.
I virkeligheden var de nok alligevel lidt ligeglade, de har en chokolade julekalender.
Herfra kan jeg kun sige et af mine yndlings mottoer: “lower the bar”.
Uanset om var klar med gran og lys, eller du kører den mere minimalistisk stil, som mig, så hepper vi på dig 💕 Altid.
Kh
Ruth og Nurseruth

Udgivet

i

af

Tags: