Vind en tegning af dig selv!


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “Vind en tegning af dig selv!”

 1. Lisbeth Poulsen Avatar
  Lisbeth Poulsen

  Hej NurseRuth,
  jeg kan ikke se, om dette er et gammelt opslag, eller om det stadig er aktuelt. Men jeg elsker dine tegninger – de rammer spot on! Jeg kunne da vildt godt tænke mig en tegning af mig selv. Som mangeårig garvet sygeplejerske i akut modtagelse med den glæde det er, at møde mange nye patienter og hurtigt blive lukket ind i deres situation samtidig med at skulle jonglere i at opretholde et flow og varetage akutte sygeplejeopgaver og nu leder i hjemmeplejen kan jeg nikke genkendende til det hele. Har også varetaget introduktion og kompetenceudvikling af nyansatte sygeplejersker med alt, hvad det indebærer af gråd, glæde, masser af grin og masser af dejlig faglighed.
  Så ja tak til de 🙂
  Mvh. Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *