Vi begår alle fejl

Idag opdagede jeg, at jeg havde begået en medicinfejl.

Selvom det er så nederen ærgerligt at indrømme, så er det ikke første gang. For idag er det præcis 6 år siden jeg blev færdig på sygeplejestudiet, og ingen har et arbejde i 6 år uden at lave fejl. Alligevel overvejer jeg stadig altid et øjeblik hvad jeg så skal lave, for sygeplejerske går jo slet ikke.

Men vi begår alle sammen fejl, og når (jeg skriver “når” og ikke “hvis”) du kommer til at begå en fejl, søde nye sygeplejerske, så skal du bare vide, at du er ikke alene! Du behøver ikke styrte ud og købe “Hvad kan jeg blive?”, det skal nok gå alligevel.

Vil du læse om at begå fejl som sygeplejerske, så kan du købe den bog jeg har fået mit menneske til at skrive for mig, den er nemlig til dig.
Kig i kommentarfeltet, der er et link til bogen.

Kæmpe hjerteligt tillykke til alle jer skønne nye sygeplejersker ❤️


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *