Min kerneopgave?

Til oktober holder jeg foredrag sammen med “mit menneske” til DSR Kreds Midtjyllands, Midtvejsforsamling i Herning Kongrescenter. Skal du med?
https://dsr.dk/kredse/midtjylland/fag/midtvejsforsamling-2019 Midtvejsforsamlingen handler om “Dig og dit fag!” og vores kerneopgave som sygeplejersker.

Heldigvis skal jeg IKKE tale om sygeplejerskers kerneopgave, for jeg kan slet ikke forklare hvad den er. Istedet taler jeg blandt andet om vores næste bog – SOM DU MÅSKE ER MEDFORFATTER AF! Og bogen har jeg også snart spændende nyt om.

Men jeg skal tegne nogle tegninger om sygeplejerskers kerneopgave, og det er så lidt svært når man ikke ved hvad den er. Her kommer I hjælpsomme følgere ind i billedet, arbejder du som sygeplejerske på en børneafdeling, en ortopædkirurgisk afdeling, på intensiv, i psykiatrien, på et plejecenter, i social psykiatrien, som underviser eller forsker, vil jeg elske hvis du sender 5-10 nøgleord om dit arbejde og de 5 arbejdsredskaber du bruger mest hver dag.

Så prøver jeg at sætte det sammen til en tegning du kan se under debatten om kerneopgaven på midtvejsforsamlingen. Send en besked, en mail eller kommenter herunder på opslaget. Det vil være en kæmpe hjælp. Tegningerne har jeg nemlig lovet at aflevere her d. 1 oktober, så jeg må virkelig hellere snart få dem tegnet.

D. 1. oktober skal jeg for i øvrigt også aflevere den næste stribe til magasinet Forstyrrelsen https://issuu.com/ribertus/docs/1_2019_forstyrrelsen_issuu Striben skal handle om etik, og det tygger jeg også lige lidt over, men læs med i næste udgave og se hvad jeg fandt på.

Kommer du ikke til Herning? Det gør ikke noget, du kan også møde os i Aalborg hvor vi holder oplæg om “Ny sygeplejerske – Uden panik” til DSR Kreds Nordjyllands Fælles fagdag.
https://dsr.dk/kredse/nordjylland/nyhed/invitation-til-fagdag-og-markering-af-dsrs-120-aars-jubilaeum

Vi glæder os så meget til at møde Jer der ude i virkeligheden.