KAFFE

Før og efter jeg blev sygeplejerske!?

Før og efter jeg blev mor!?

Før og efter jeg gjorde mig erfaringer med et “Familietelt”?!

Hvad er din før og efter?

Nu vil jeg sige, at blive mor for første gang og sygeplejerske, faldt meget præcist sammen så jeg ved faktisk ikke præcist, hvad der har haft den største indvirkning.

Men nu er jeg sådan én, som ved hvordan jeg skruer op for styrken på kaffemaskinerne i de hjem, jeg kommer mest i. (Jeg skruer den selvfølgelig ned igen) Hvis jeg da ikke brygger den selv, som hjemme hos min the-drikkende Phonewife eller i de instant-drikkende mødregruppe hjem.

Og nu har jeg så opdaget, at efter jeg kom i hjemmesygeplejen, har jeg skruet endnu mere op. Det må simpelthen være fordi, jeg er nødt til at få mere kaffe ind, på færre kopper i løbet af en dag, fordi jeg nu ALDRIG får kaffe i løbet af dagen, før jeg har kørt min rute færdig.

Så er der nogen der vil spørge, har du nogensinde haft tid til at drikke kaffe ude hos borgerne? Ja, det har jeg faktisk. Før mundbindets tid altså. Der har jeg et par gange siddet og drukket kaffe, mens jeg dispenserede tabletter, og borger sad og løste kryds og tværs ved siden af mig. Hold nu op, jeg synes det var hyggeligt. Borger er her ikke mere. Men jeg glemmer det aldrig.

Og jeg siger bare igen, tusind tak for alle jeres fantastiske beskeder. Det er så skønt at høre fra jer og det har virkelig hjulpet på mine pinsler de seneste dage.


Udgivet

i

af

Tags: