Heppere

Jeg er fan af at have heppere i sit liv!

Jeg tror, jeg har glemt at understrege, at jeg mener BÅDE dine livsvidner, venner, familie, kollegaer OG dem du kan betale dig fra!

I min erfaring er den bedste investering du kan gøre, er at investere i dig selv. Personligt har jeg haft en coach i årevis, han er vel teknisk set psykoterapeut, men det er egentlig ikke det, som er vigtigt for mig. Det der er vigtigt er, at når “jeg selv” eller “livet” får malet mig op i et hjørne, så er der altid en vej ud.

Udover jeg af og til får kastet mig selv ud projekter, som af og til lige er på kanten af det jeg magtet, så er jeg også sådan lige lidt til den “ængstelige side” hvis du altså ikke allerede selv havde opdaget det.

Og helt ærligt, det er da ikke altid sjovt at være det, men det er simpelthen noget man kan træne (både at blive mere ængstelig, men også mindre) og det bliver vitterligt bare sjovere af at gøre noget andet, hvis det jeg gør, det ikke længere virker.

Så nu fortæller jeg lige til dig, at det er ok at gå ud og finde nogen, der kan hjælpe dig med det du tumler med. For jeg tror faktisk vi nogle gange tænker, at det er kun meget syge mennesker, som har gavn af at tale med en professionel. Der er jeg så ikke enig.

Vi hepper på dig! Uanset hvad 💕

PS: Det næste bogprojekt bliver amazing! 📗🖊️🎉
#nurseruth #sygeplejerske #heppere#bogprojekt


Udgivet

i

af

Tags: