Du danske sommer

Så sent som i går gik jeg lige og frydede mig over hvor skøøønt det er at køre ude sådan en smuk forårsaften hvor det hele grønnes og fuglene synger. Min ”hood” ligger meget langt ude på landet, med alt hvad det indebærer af markredskaber og sæsonarbejde, men også med fjord og skov. Alt i alt har jeg slet ingen klager, for kollegerne er også skønne og kaffen er gratis! (Ja, der skal ikke så meget til at glæde mig, men jeg elsker virkelig virkelig også kaffe!)
Og i går gik jeg altså lige, helt selvfed og tænkte på, hvor træls det måtte være, at tilbringe hele sådan en smuk aften på sygehuset og måske ikke engang få kigget ud af et vindue.
Helt ærligt, i dag vil jeg bare gerne være din kollega på en varm og tør hospitalsgang.!!
God vagt til os alle sammen, uanset om du når tørskoet igennem din vagt eller ej🥰

Udgivet

i

af

Tags: