BTP

For dig, der ikke arbejder i primær, så kan jeg fortælle at en BTP måling foregår på den måde, at du noterer minut for minut, hvad du foretager dig i alt den tid du er på arbejde!

Til opgaven hører et ark papir, hvor du noterer eksempelvis 25 minutter til sårbehandling, 4 minutter til dokumentation og 3 minutters vej tid. På den bliver det tydeligt hvad der er borgerrelateret tid og hvad der er “hvid tid”. (Jeg vidste så ikke, der fandtes noget der hed “hvid tid” før for ganske nyligt. Jeg ved heller ikke om fænomenet findes hos mine søde kolleger i sekundær?)

Heldigvis er der også et felt til “pauser” og “Personlig tid”, det var så her jeg valgte at registrere de 1 minut og 30 sekunder, det åbenbart tager at være på wc. Men det tager faktisk også pænt langt tid at udfylde sådan et skema. (Det er der dog ikke noget felt til)

Selvom 5 timer på teams med en 1. klasse er noget nær totur, så er jeg faktisk pænt glad for at det er den tjans jeg har de næste par dage!! Det er ikke fordi jeg sådan ligefrem siger “pest eller kolera” …  Men altså …

Heldigvis var der kage, søde kolleger og rigeligt kaffe. Så er der ikke noget, jeg ikke kan klare!


Udgivet

i

af

Tags: