Image

Her kan du læse mere om mit menneske

"Mit menneske" er sygeplejerske lige som jeg selv.  Hun arbejder som basissygeplejerske i primær sektor sammen med mig.

Se mine tegninger

Hvem er Nurse Ruth's menneske?

"Mit mennske" er sygeplejerske, hun arbejder i primær sektor som helt almindelig basissygeplejerske. Hun blev faktisk først sygeplejerske da hun var midt i 30' erne, og hun har lavet ALT MULIGT mærkeligt, før hun endelig blev sygeplejerske, der oprindeligt var hendes drøm.

I mange år var hun ansat i forsvaret og var udstationeret tre gange i forskellige lande. Sygeplejerske er ikke hendes første uddannelse, hun har en bachelor i international trade, fra en fransk handelsskole og hun har både arbejdet som skibshandler i danmark og som indkøber på Thule Air Base 600 kilometer nord for polorcirklen i Grønland. 

Da "mit menneske" endelig fik fat i roret og sat kurs mod drømmen om at blive sygeplejerske, var hun sikker på at det ville blive det mest fantastiske i hele verdenen. 

Det blev  noget af en brat opvågning for hende, da hun startede som ny sygeplejerske. For hun var fuldstændig og aldeles slået hjem i ludo hele det første år. Hendes mest googlede søgeterm det første år var "frustrated new nurse", for der var slet ikke noget på dansk, hvor hun kunne læse om at være ny sygeplejerske.

Og her kommer jeg så ind i billedet, jeg fik nemlig "mit menneske" til at skrive bogen "Ny sygeplejerske - uden panik!", en bog til nye sygeplejersker, som udkom på FADLS forlag i 2017.

Bogen blev skrevet mens hun arbejdede på et hjertemedicinsk sengeafsnit, og det var også der hun arbejdede da hun fandt på mig tilbage i foråret 2016.

Efter den første bog udkom, blev "mit menneske" bare ved med at tegne mig, når hun kunne finde tid mellem arbejde og livet med mand og små børn.  Hun tegner mig , når der sker noget på arbejdet, der inspirerer hende til en tegning. 

Her i 2019 fik jeg hende til at tegne min næste bog, 100 tips i sygeplejen, som også udkom på FADLS forlag. Bogprojekt nummer tre udkommer i Januar 2021 og det bliver en fantastisk anatomisk male- og fornøjelsesbog.

Når hun ikke er på arbejde som sygeplejerske, arbejder hun som coach. Her bruger hun sin erfaringer fra sit arbejdsliv som sygeplejerske og sin uddannelse som certificeret coach fra Sofia Manning, til igennem særlige nursecoaching 1:1 forløb, at hjælpe sygeplejersker med at få det sjovere og bedre, med mere ro tid og overskud på arbejdet som sygeplejerske.

Følg med på Instagram

Sorry, an error occured from Instagram API.