Image

Her kan du læse mere om mig

"Mit menneske" har lige været behjælpelig med at skrive lidt om mig her, så du har mulighed for at lære mig lidt bedre at kende.

Se mine tegninger

Hvem er Nurse Ruth?

En stregtegning af en sygeplejerske, er nok den mest enkle beskrivelse af mig. Men i virkeligheden er jeg meget mere, i hvert fald for "mit menneske", som elsker at tegne mig.

For "mit menneske" er jeg lidt den veninde, hun kan skubbe foran sig selv, når hun er nervøs eller lidt skræmt over noget, og helt ærligt, det er hun faktisk ret tit i det her arbejde. Men jeg hjælper hende med at omsætte hendes oplevelser i hendes hverdag som sygeplejerske til "noget andet".

Ja, hvad det "andet" sådan helt præcist er, det kan jeg faktisk ikke helt svare på. Eller jo det er en tegning af mig i en situation som "mit menneske" har oplevet. Men hvorfor hun synes jeg er så sjov at tegne, det ved hun ikke rigtigt, hun holder bare virkelig meget af mig.

Lige som "mit menneskes" hjerte banker for nye sygeplejersker, eller i virkeligheden bare alle sygeplejersker, der kan føle sig usikre og utilstrækkelige, så er det også mit personlige hjertebarn. Bogen til nye sygeplejersker skrev vi, fordi håbede at kunne hjælpe andre nye overvældede sygeplejersker lidt hurtigere op til overfladen igen, efter de var startet som nye sygeplejersker.

"Mit menneske" tænkte, "det kan godt være jeg ikke kan hjælpe hende, men hun skal i hvert fald vide at hun ikke er alene"

Med tegningerne af mig, vil "mit menneske" gerne vise andre overvældede eller usikre sygeplejersker, at selvom vi kan føle os usikre, så kan vi godt være sygeplejersker alligevel.

Følg med på Instagram

No content was found for the current ursername(s) and/or hashtag(s).