NORO VIRUS – I HATE YOU!

Julefreden har på ingen måde lagt sig over det lille hjem.

Det er mange mange år siden jeg har været ramt, men denne gang fik den mig for fuld skrald.

Igår sad jeg længe på wc og overvejede hvad en borger ville sige til mig, hvis han/hun havde været i min situation og jeg spurgte hvor mange gange han/hun var på wc. For jeg rejste mig IKKE fra wc i pauserne mellem spuleafføringer, så reelt set, var jeg jo kun på wc én gang. Hvilket på ingen måde kan betegnes som det sande antal afføringer, der hændte på det wc den aften.

Derpå opkast i så voldsomme mængder og i så stor styrke at jeg med mit faglige skøn, vurderede at jeg nu var jeg færdig. Det var jeg ikke og håndvasken fik også en tur. Klokken 23.00 googlede jeg “stoppet vask- ingen svupper” uden at finde et godt resultat. Min mand var ikke hjemme.

Men nu jeg klar til job igen. Vi ses derude ❤️