Handelsbetingelser

 

Levering:
Normal leveringstid er 3-4 hverdage, fra den dag du har lavet din bestilling afhængigt af hvilken leveringsform du vælger.

Porto varier efter, hvor meget din bestilling vejer og hvilken leveringsform du vælger.

Der er flere leverings muligheder du kan vælge imellem, blandt andre Post Danmark pakkeshop eller levering til døren, GLS Pakkeshop eller levering til døren, eller DAO Pakkeshop. Når du checker ud, kan du vælge den mulighed der passer dig bedst. Alle taksterne er standard takster.

Kontaktinformation:
nurseruth ejes af

Sygeplejerske Ruth Asferg Holst

Søvej 22

9500 Hobro

Produktinformation:
Produkterne er beskrevet i butikken under hvert billede. For yderligere oplysninger så send en mail til nurseruth butikken: ruthasfergholst@gmail.com

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på den dag du laver din bestilling. Alle priserne er inklusive moms.

Betaling:
Du kan betale med mobilpay online, VISA eller Mastercard. Du kan ikke bruge et almindeligt Dankort, som ikke også er et VISA.

Ikke afhentede varer:
Hvis en forsendelse, som ikke er blevet afhentet på posthuset, kommer retur, forbeholder nurseruth sig retten til at debitere dig for samtlige omkostninger forbundet med returneringen.

Reklamation:
Nurseruth garanterer, at de varer, du bestiller, er fejlfrie ved levering. Modtager du alligevel en defekt eller fejlleveret vare, så kontakt nurseruth butikken med det samme på mail: ruthasfergholst@gmail.com. Nurseruth tager imod din fejlanmeldelse og sender dig en frankeret returkuvert. Send varen tilbage i den stand du modtog den i sammen med en skades- eller fejlanmeldelse, så får du hurtigst muligt tilsendt en fejlfri, eller den korrekte vare. Den fejlleverede vare skal være i ubenyttet og ubeskadiget stand og i originalemballage.

Bemærk: Inden du returnerer defekt/fejlleveret vare skal du kontakte nurseruth for at få reklamationen godkendt og returportoen betalt.

Fortrydelsesret:
Du har 14 dages fortrydelsesret og kan returnere dine varer. Nurseruth tilbagebetaler straks det beløb du har betalt dog eksklusiv forsendelsesomkostninger.

Ved returnering skal du bruge Post Danmark og du står selv for forsendelsesomkostningerne. Du skal sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Nurseruth anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.

Forbehold for ændringer:
Nurseruth forbeholder os ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Fortolding:
Det er alene dit ansvar som kunde at betale evt. moms- og fortoldningsafgifter, der bliver pålagt ordrer til udlandet.