Den anden slags PINS

Der er bare ikke flere PIN Koder og Passwords tilbage i mig!
I’m so sorry, Altså …
Nuvel, så er der da en anelse latenstid på, jeg har “kun” arbejdet som primærsygeplejerske i nærmest præcis tre år. Hvorfor har ingen fortalt mig om denne fremragende mulighed?! Jo jo, og så er der nu et par lækre damer, som så kender min PIN på min telefon, men det lever jeg helt i ro med, jeg stoler på dem med mit liv anyways.
Nu ved jeg det er tre år siden, jeg skiftede fra sekundær ud i primær, for ikke nok med det var noget af et granatchok med det skift, så var der dengang en masse med strejke og lock out, som jeg skulle forholde mig til. Helt ærligt, så havde helt glemt det igen. Men jeg ved jeg tegnede nogle tegninger om det, så nu ser jeg om jeg får brug for dem igen.
You all rock ladies!