Alt er stille

Alt er stille her.

Malebogen udkom officielt d. 26 Juli og samme dag modtog jeg også mit eksemplar med posten. Men jeg har ikke pakket den ud endnu. Den ligger ved mit skrivebord. Et par dage kørte den faktisk også rundt med mig i bilen, men nu ligger den her.

Samme dag som bogen udkom, havde jeg første dag på plejeorlov.

Så det er derfor, der blev så stille.

Min pårørende og jeg, har for længst aftalt, at jeg skulle tegne om at være sygeplejerske på plejeorlov, for som hun siger “det er lettere når vi taler om det” og jeg kunne jo ikke være mere enig. Men lige nu er der stille.

Til alle jer, som allerede har købt bogen. Tusind tak! Og alle jer, som sender fantastiske billeder af jeres arbejde i malebogen, “keep them comming!” Jeg bliver så glad, hver eneste gang, jeg ser I har hygget jer med malebogen, det var derfor nurseruth og jeg lavede den.

(Og til dig som ikke har købt den endnu, så har jeg lige fået at vide, at der er en god pris på malebogen på saxo.com)

Malebogen og jeg vender tilbage …

God sommer, god arbejdslyst og hep til jer, som strejker.

Her er nurseruth og jeg bare lige lidt stille …