Småkager

Det er virkelig ganske kort tid siden, vi endelig kunne tage mundbindet af uden hos borgerne og derfor er det også meget meget lang tid siden jeg har spist noget ude i “marken” – men det gør jeg altså nogle gange. Jeps! Så vild er jeg nemlig.

At ikke alle gør det, det ved jeg, for hver gang jeg skal lige til at sætte tænderne i en lækker “guldkornssmåkage” så hører jeg en stemme ind i mit hoved som siger :

“Man skal ALDRIG spise noget ude fra en borger eller patient, som ikke er pakket ind, og selvom det så er pakket ind, så nærmest kun hvis det er fra  helt ny uåbnet pose”..

Altså jeg kan faktisk ikke huske hvem der har fortalt det til mig, men det må da åbenbart have gjort indtryk, for jeg tænker det hver gang, jeg bliver tilbudt noget. I dag da jeg nærmest fik afskåret min exit rute med en rollator og venligt men bestemt informeret om at tage “et stykke med til vejen” tænkte jeg lige “nå men det opfylder nok “reglerne” for posen var ikke åbnet af andre”. Men altså, jeg kan godt finde på at spise hjemmebag, på trods af “stemmen”. Og helt ærligt, så synes jeg det er helt i orden at sige nej tak, jeg også så meget med på at det er okay, at sige ja tak.

Hvad med dig? Nej tak eller Ja tak??