Om Ruth

Tidligere har jeg været ansat i forsvaret i ti år og udstationeret i internationale missioner tre gange. Jeg har også arbejdet som skibshandler i Aalborg og som indkøber på Thule Air Base i Nordgrønland. En Bachelor i International Trade fra en Fransk handelsskole kan jeg også lige klemme ind og afslører hermed, at jeg er tættere på de fyrre end på tyve. [Jeg kan overhovedet ikke tale fransk mere, det har jeg glemt igen].

Af alle de ting jeg har lavet, er sygeplejerske uden tvivl det allermest udfordrende og absolut det mest spændende arbejde jeg nogensinde har haft!

Det er vigtigt for mig at bogen og hjemmesiden er til for at hjælpe dig i hverdagen. Visioner og idealer er fine, men lige nu interesserer jeg mig primært for det allermest praktisk anvendelige. Ting der kan hjælpe dig og mig ude i hverdagen, sådan rigtigt ude ved patienten. Hvordan bliver det lettere og sjovere. Jeg afprøver mine ideer på migselv, så jeg kan fortælle dig, hvad der virkede og hvad der helt hen i vejret.

Det skal dog lige siges, at du skal gøre det, der virker for dig. Jeg forsøgt at kopiere mine kollegers metoder, for det så simpelthen så genialt og rigtigt ud. Det fungerede bare ikke. Du skal finde din helt egen metode og måske kan du bruge noget af det jeg har fundet til dig. Måske skal du bare bruge det til inspiration, og helt selv finde metoder og veje, der virker for dig.

En af mine kæpheste er: sygepleje er en teamsport. Jeg bliver irriteret, når vi ikke behandler hinanden ordentligt. Det tager jeg også med i bogen, der kan du læse om hvordan vi måske kan hjælpe hinanden lidt bedre.

Jeg er glødende Virginia Henderson fan. Det er hende jeg altid vender mig mod. Hun kan hjælpe mig med alt.

Share